DE VOORSTELLING
https://sites.google.com/a/beunhaas.be/jeroenmedaer19/blauwbaard_voorstelling/Affiche_sm_350x494.jpg?attredirects=0
De naïeve man. Hij maakt verhalen. Hij vertelt verhalen. Verhalen om te ontkomen aan overweldiging. De overweldiging van wat is. De overweldiging van zijn geboorte. Van zijn moeder. Van het (zelf)bedrog, de littekens. De overweldiging van man zijn. Van wat nog? Wat zoekt hij eigenlijk? Wat zoekt hij bij al die vrouwen? Geïnspireerd en losjes gebaseerd op het sprookje van Blauwbaard. 

Het Proces Blauwbaard is mijn eerste theaterproductie en monoloog. Na een [hele] korte passage bij Studio Herman Teirlinck, universitaire studies en een ander leven, besloot ik vorig jaar om toch te gaan acteren. Gesterkt door de opleiding van Ludo Ghoos [Academie Borgerhout] stap ik voor het eerst echt op de planken. Gesteund door een fijne werkplek en omkadering van Fameus en een paar inspirerende coaches.


SPEELDATA & WEDSTRIJD
Ik speelde de voorstelling op 5 en 6 oktober 2018 in eigen beheer in Zaal Zirkus. Voorlopig zijn er geen extra speeldata vastgelegd. Ik ben echter wel actief op zoek naar podia en speelkansen. 
De voorstelling werd deze zomer geselecteerd voor de wedstrijd 'Theater in de Buurt' van Fameus & OPEN DOEK. De professionele jury kwam kijken op 6 oktober en het rapport was in elk geval al positief. In de loop van mei 2019 wordt er gestemd voor de publieksprijs.

Hou de website in de gaten of volg de Facebookpagina in de gaten voor nieuwe speeldata en meer nieuws over de wedstrijd.


TEASER
Naar aanleiding van de selectie voor de wedstrijd 'Theater in de Buurt' van Fameus & OPEN DOEK interviewden studenten van AP Hogeschool mij.
 FOTO'S

https://sites.google.com/a/beunhaas.be/jeroenmedaer19/blauwbaard_voorstelling/bb_voorstelling_001.jpghttps://sites.google.com/a/beunhaas.be/jeroenmedaer19/blauwbaard_voorstelling/bb_voorstelling_002.jpg
https://sites.google.com/a/beunhaas.be/jeroenmedaer19/blauwbaard_voorstelling/031.jpg